Ветчинниця прес-форма Vetta Для приготування домашньої шинки
Шинковарка допоможе вам здивувати близьких кулінарною різноманітністю. Готуйте м'ясні делікатеси з легкістю шеф-кухаря, змішуйте інгредієнти, виявляйте фантазію. У пристрій можна класти м'ясо шматочками та фарш, гриби та овочі.
Шинка, приготовлена вдома своїми руками, вирізняється особливим неповторним смаком. Представляємо шинковарку Vetta - простий і зручний пристрій для приготування домашніх делікатесів. З нею ви зможете самі вибирати рецепти, додавати улюблені спеції та поєднувати несподівані інгредієнти. Ви точно знатимете, з чого складається страва. І головне в ній не буде хімічних добавок та консервантів.
Як користуватися шинковаркою Vetta:
- Закріплюємо нижню кришку та пружини.
- Вставляємо кулінарний пакет.
- Щільно утрамбовуємо інгредієнти.
- Встановлюємо верхню кришку та фіксуємо на ній пружини.
- Запаковану шинку кладемо в каструлю з гарячою водою, аерогриль, мультиварку або на деко в духовці.
- М'ясо рівномірно вариться і одночасно пресується, тому рулети добре тримають форму та легко ріжуться.
- Готування у мультиварці займає близько 50 хвилин.
- Потім виріб потрібно остудити до кімнатної температури та прибрати у холодильник.
З нею ви зможете зробити дуже багато:
- Домашню шинку з різних видів м'яса з грибами, оливками та іншими начинками
- Апетитну буженину
- Карбонад у пряних травах та спеціях
- Домашню ковбасу
- Рибний рулет з овочами та інші смаколики
Характеристики:
- Тип: шинковарка
- Параметри (висота/діаметр): 17х11 см;
- Матеріал: нержавіюча сталь;
- Вага: 450 г;
- Місткість: близько 1,5 кг;
Комплектація:
- Форма для приготування;
- 4 пружини;
- 2 кришки;
- Упаковка.
Шинковарка прес-форма Vetta Для приготування домашньої шинки (822-021)
- Модель: СО-822-021
- В наявності
-
305.00 грн
- Без ПДВ: 305.00 грн